Sending HTML email in L9.3.1

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Sending HTML email in L9.3.1

John Torres-3
I'm trying to send a basic HTML email using L9.3.1. I've checked the manual, but I must be missing something here.

Here is the code I use to process the email:

<?LassoScript

Include('/lasso/central/central_config.lasso');

Email_Send(
        -To=($webmail),
        -From='[hidden email]',
        -CC='[hidden email]',
        -Subject='Request Submitted',
        -HTML=Include('email.inc.lasso'))
   
Redirect_URL('/userpage.lasso');

?>


I've checked the form and the associated HTML page, and there doesn't seem to be a problem there, but this is the error I keep getting. Any thoughts?

Error:

An unhandled failure during a web request

Error Code: -9948

Error Message: Definition Not Found: bytes->forEachMatch(regexp)



John Torres
[hidden email]







#############################################################

This message is sent to you because you are subscribed to
  the mailing list Lasso [hidden email]
Official list archives available at http://www.lassotalk.com
To unsubscribe, E-mail to: <[hidden email]>
Send administrative queries to  <[hidden email]>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Sending HTML email in L9.3.1

Ke Carlton-3
It's likely you have an error in:

/lasso/central/central_config.lasso or email.inc.lasso

If not, try this:

 -html = include('email.inc.lasso')->asString

Ke




On Fri, Mar 18, 2016 at 11:02 AM John Torres <[hidden email]> wrote:

> I'm trying to send a basic HTML email using L9.3.1. I've checked the
> manual, but I must be missing something here.
>
> Here is the code I use to process the email:
>
> <?LassoScript
>
> Include('/lasso/central/central_config.lasso');
>
> Email_Send(
>         -To=($webmail),
>         -From='[hidden email]',
>         -CC='[hidden email]',
>         -Subject='Request Submitted',
>         -HTML=Include('email.inc.lasso'))
>
> Redirect_URL('/userpage.lasso');
>
> ?>
>
>
> I've checked the form and the associated HTML page, and there doesn't seem
> to be a problem there, but this is the error I keep getting. Any thoughts?
>
> Error:
>
> An unhandled failure during a web request
>
> Error Code: -9948
>
> Error Message: Definition Not Found: bytes->forEachMatch(regexp)
>
>
>
> John Torres
> [hidden email]
>
>
>
>
>
>
>
> #############################################################
>
> This message is sent to you because you are subscribed to
>   the mailing list Lasso [hidden email]
> Official list archives available at http://www.lassotalk.com
> To unsubscribe, E-mail to: <[hidden email]>
> Send administrative queries to  <[hidden email]>
>

#############################################################

This message is sent to you because you are subscribed to
  the mailing list Lasso [hidden email]
Official list archives available at http://www.lassotalk.com
To unsubscribe, E-mail to: <[hidden email]>
Send administrative queries to  <[hidden email]>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Sending HTML email in L9.3.1

Ke Carlton-3
And this: -to= $webmail->asstring

If $webmail is from a get or post param then it will be of a bytes type —
not a string.

Ke



On Fri, Mar 18, 2016 at 12:12 PM Ke Carlton <[hidden email]> wrote:

> It's likely you have an error in:
>
> /lasso/central/central_config.lasso or email.inc.lasso
>
> If not, try this:
>
>  -html = include('email.inc.lasso')->asString
>
> Ke
>
>
>
>
> On Fri, Mar 18, 2016 at 11:02 AM John Torres <[hidden email]> wrote:
>
>> I'm trying to send a basic HTML email using L9.3.1. I've checked the
>> manual, but I must be missing something here.
>>
>> Here is the code I use to process the email:
>>
>> <?LassoScript
>>
>> Include('/lasso/central/central_config.lasso');
>>
>> Email_Send(
>>         -To=($webmail),
>>         -From='[hidden email]',
>>         -CC='[hidden email]',
>>         -Subject='Request Submitted',
>>         -HTML=Include('email.inc.lasso'))
>>
>> Redirect_URL('/userpage.lasso');
>>
>> ?>
>>
>>
>> I've checked the form and the associated HTML page, and there doesn't
>> seem to be a problem there, but this is the error I keep getting. Any
>> thoughts?
>>
>> Error:
>>
>> An unhandled failure during a web request
>>
>> Error Code: -9948
>>
>> Error Message: Definition Not Found: bytes->forEachMatch(regexp)
>>
>>
>>
>> John Torres
>> [hidden email]
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> #############################################################
>>
>> This message is sent to you because you are subscribed to
>>   the mailing list Lasso [hidden email]
>> Official list archives available at http://www.lassotalk.com
>> To unsubscribe, E-mail to: <[hidden email]>
>> Send administrative queries to  <[hidden email]>
>>
>

#############################################################

This message is sent to you because you are subscribed to
  the mailing list Lasso [hidden email]
Official list archives available at http://www.lassotalk.com
To unsubscribe, E-mail to: <[hidden email]>
Send administrative queries to  <[hidden email]>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Sending HTML email in L9.3.1

John Torres-3
This did the trick! I keep forgetting that almost everything needs to be a string! #Lasso9ConvesionProblems. Thank you so much, Ke!

John Torres
[hidden email]




On Mar 17, 2016, at 7:13 PM, Ke Carlton <[hidden email]> wrote:

> And this: -to= $webmail->asstring
>
> If $webmail is from a get or post param then it will be of a bytes type —
> not a string.
>
> Ke
>
>
>
> On Fri, Mar 18, 2016 at 12:12 PM Ke Carlton <[hidden email]> wrote:
>
>> It's likely you have an error in:
>>
>> /lasso/central/central_config.lasso or email.inc.lasso
>>
>> If not, try this:
>>
>> -html = include('email.inc.lasso')->asString
>>
>> Ke
>>
>>
>>
>>
>> On Fri, Mar 18, 2016 at 11:02 AM John Torres <[hidden email]> wrote:
>>
>>> I'm trying to send a basic HTML email using L9.3.1. I've checked the
>>> manual, but I must be missing something here.
>>>
>>> Here is the code I use to process the email:
>>>
>>> <?LassoScript
>>>
>>> Include('/lasso/central/central_config.lasso');
>>>
>>> Email_Send(
>>>        -To=($webmail),
>>>        -From='[hidden email]',
>>>        -CC='[hidden email]',
>>>        -Subject='Request Submitted',
>>>        -HTML=Include('email.inc.lasso'))
>>>
>>> Redirect_URL('/userpage.lasso');
>>>
>>> ?>
>>>
>>>
>>> I've checked the form and the associated HTML page, and there doesn't
>>> seem to be a problem there, but this is the error I keep getting. Any
>>> thoughts?
>>>
>>> Error:
>>>
>>> An unhandled failure during a web request
>>>
>>> Error Code: -9948
>>>
>>> Error Message: Definition Not Found: bytes->forEachMatch(regexp)
>>>
>>>
>>>
>>> John Torres
>>> [hidden email]
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> #############################################################
>>>
>>> This message is sent to you because you are subscribed to
>>>  the mailing list Lasso [hidden email]
>>> Official list archives available at http://www.lassotalk.com
>>> To unsubscribe, E-mail to: <[hidden email]>
>>> Send administrative queries to  <[hidden email]>
>>>
>>
>
> #############################################################
>
> This message is sent to you because you are subscribed to
>  the mailing list Lasso [hidden email]
> Official list archives available at http://www.lassotalk.com
> To unsubscribe, E-mail to: <[hidden email]>
> Send administrative queries to  <[hidden email]>


#############################################################

This message is sent to you because you are subscribed to
  the mailing list Lasso [hidden email]
Official list archives available at http://www.lassotalk.com
To unsubscribe, E-mail to: <[hidden email]>
Send administrative queries to  <[hidden email]>