Lasso to FMS10 issues...

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Lasso to FMS10 issues...

Kevin Black-2
I can't seem to get Lasso to see any databases from FileMaker 10 Server. I followed the instructions to the letter, making sure I had an extended privilege set for FMXML for Lasso and with full access. I add a host to the FM 9 Connector in Lasso and... nothing. My FMS Admin Console shows the database as being active and showing XML checked, but Lasso just won't see it. I've tried port 80 and port 591. Nothing.

Anyone else run into this?

Kevin Black
[hidden email]




--
This list is a free service of LassoSoft: http://www.LassoSoft.com/
Search the list archives: http://www.ListSearch.com/Lasso/Browse/
Manage your subscription: http://www.ListSearch.com/Lasso/


Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Lasso to FMS10 issues...

Mark Levin
Are you using the proper connector - for FM Server you should be using the FileMaker SA connector, not the FileMaker Pro connector.

Kevin Black-2 wrote
I can't seem to get Lasso to see any databases from FileMaker 10 Server. I followed the instructions to the letter, making sure I had an extended privilege set for FMXML for Lasso and with full access. I add a host to the FM 9 Connector in Lasso and... nothing.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Lasso to FMS10 issues...

Kevin Black-2
In reply to this post by Kevin Black-2
Actually, I was using the Lasso Connector for FileMaker 9. It just refused to work.

So, on a lark, I deleted that host in that connector and added the host via the Lasso Connector for FileMaker SA. It shows my databases just fine. Since the FileMaker 9 connect and the SA connector are the same, this just doesn't make much sense to me. However, I got a connector that's working and I'm moving on.

On May 14, 2010, at 2:38 PM, Mark Levin wrote:

>
> Are you using the proper connector - for FM Server you should be using the
> FileMaker SA connector, not the FileMaker Pro connector.
>
>
> Kevin Black-2 wrote:
>>
>> I can't seem to get Lasso to see any databases from FileMaker 10 Server. I
>> followed the instructions to the letter, making sure I had an extended
>> privilege set for FMXML for Lasso and with full access. I add a host to
>> the FM 9 Connector in Lasso and... nothing.
>>
> --
> View this message in context: http://old.nabble.com/Lasso-to-FMS10-issues...-tp28561887p28563565.html
> Sent from the Lasso - Talk mailing list archive at Nabble.com.
>
>
> --
> This list is a free service of LassoSoft: http://www.LassoSoft.com/
> Search the list archives: http://www.ListSearch.com/Lasso/Browse/
> Manage your subscription: http://www.ListSearch.com/Lasso/
>
>

Kevin Black
[hidden email]




--
This list is a free service of LassoSoft: http://www.LassoSoft.com/
Search the list archives: http://www.ListSearch.com/Lasso/Browse/
Manage your subscription: http://www.ListSearch.com/Lasso/