Error -9951

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error -9951

Jason Pettis-2
When I first load up the current knop.lasso library on a site, it doesn't seem to "take" and I see this error in the logs:

Error loading on-demand library C://Program Files/OmniPilot Software/Lasso Professional 8/LassoSites/ghweb-10/LassoLibraries/knop.lasso for namespace knop_: -9951 Expected: a comma or end of tag but got: "-list" at: LassoProcessTag on line 8694 at ...

If I switch in an older version of knop.lasso (the 349k version), things work properly. I can then switch back in the new version (1128K) and everything is fine.

Is there a bug in the library file? I don't see anything jumping out at me when I look at the file but I've not gone line by line to see where the error might lie.

-Jason Pettis
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error -9951

stevepiercy
There is no line 8694 in knop.lasso:
https://github.com/knop-project/knop/blob/master/knop8/LassoLibraries/knop.lasso

8357 lines (7571 sloc) 408.83 kb

Where did you get your "new" version?

--steve


On 7/14/12 at 10:21 AM, [hidden email] (Jason Pettis) pronounced:

> When I first load up the current knop.lasso library on a site, it doesn't
> seem to "take" and I see this error in the logs:
>
> Error loading on-demand library C://Program Files/OmniPilot Software/Lasso
> Professional 8/LassoSites/ghweb-10/LassoLibraries/knop.lasso for namespace
> knop_: -9951 Expected: a comma or end of tag but got: "-list" at:
> LassoProcessTag on line 8694 at ...
>
> If I switch in an older version of knop.lasso (the 349k version), things
> work properly. I can then switch back in the new version (1128K) and
> everything is fine.
>
> Is there a bug in the library file? I don't see anything jumping out at me
> when I look at the file but I've not gone line by line to see where the
> error might lie.
>
> -Jason Pettis
>

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Steve Piercy               Web Site Builder               Soquel, CA
<[hidden email]>                  <http://www.StevePiercy.com/>


--
#############################################################
This message is sent to you because you are subscribed to
the mailing list <[hidden email]>.
To unsubscribe, E-mail to: <[hidden email]>
Send administrative queries to  <[hidden email]>
List archive http://lasso.2283332.n4.nabble.com/Knop-Framework-Discussion-f3157831.html
Project homepage http://montania.se/projects/knop/
Google Code has the latest downloads at http://code.google.com/p/knop/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error -9951

Jason Pettis-2
Well, that's just bizarre. I grabbed the knop.lasso file from the github page when it was first set up. I wonder if there was an issue with the download? When I first downloaded it I saw it was 1128k and thought "wow they made a lot of changes for the move" and never checked it.

I have grabbed the latest version from github and see that it is 8357 lines and 408kb as you say. I've replaced my version and things are working properly. 

Thanks for the help!

-Jason

On Sat, Jul 14, 2012 at 10:36 AM, Steve Piercy - Web Site Builder <[hidden email]> wrote:
There is no line 8694 in knop.lasso:
https://github.com/knop-project/knop/blob/master/knop8/LassoLibraries/knop.lasso

8357 lines (7571 sloc) 408.83 kb

Where did you get your "new" version?

--steve


On 7/14/12 at 10:21 AM, [hidden email] (Jason Pettis) pronounced:

> When I first load up the current knop.lasso library on a site, it doesn't
> seem to "take" and I see this error in the logs:
>
> Error loading on-demand library C://Program Files/OmniPilot Software/Lasso
> Professional 8/LassoSites/ghweb-10/LassoLibraries/knop.lasso for namespace
> knop_: -9951 Expected: a comma or end of tag but got: "-list" at:
> LassoProcessTag on line 8694 at ...
>
> If I switch in an older version of knop.lasso (the 349k version), things
> work properly. I can then switch back in the new version (1128K) and
> everything is fine.
>
> Is there a bug in the library file? I don't see anything jumping out at me
> when I look at the file but I've not gone line by line to see where the
> error might lie.
>
> -Jason Pettis
>

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Steve Piercy               Web Site Builder               Soquel, CA
<[hidden email]>                  <http://www.StevePiercy.com/>


--
#############################################################
This message is sent to you because you are subscribed to
the mailing list <[hidden email]>.
To unsubscribe, E-mail to: <[hidden email]>
Send administrative queries to  <[hidden email]>
List archive http://lasso.2283332.n4.nabble.com/Knop-Framework-Discussion-f3157831.html
Project homepage http://montania.se/projects/knop/
Google Code has the latest downloads at http://code.google.com/p/knop/